Inicio > General - Empresa > Alinea Online Empresa de Serveis – CAT

Alinea Online Empresa de Serveis – CAT

Hola, som Alinea Online, S.L.L. una empresa de serveis especialitzada en Comerç Electrònic, Desenvolupament Web i Màrqueting Online.

Anem dirigits a un mercat pime i el nostre objectiu és ajudar i col·laborar amb les empreses a millorar i optimitzar el seu entorn de Internet o Online, com a complement de l’estratègia empresarial, sempre en base del compromís, eficiència i sentit comú.

Quan parlem d’un Entorn Internet o Online, des del punt de vista empresarial, estem parlant bàsicament de 4 aspectes:

1 – Imatge i Marca. ¿ Com podem adequar i millorar la nostra imatge corporativa a Internet?. La nostra actual imatge reflecteix la nostra realitat empresarial?. El nostre missatge està pensat i dirigit veritablement al nostre públic objectiu?.

2 – Promoció / Màrqueting / Publicitat. A Internet apareixen conceptes bàsics com: ser visibles, ser localitzables, posicionament … i probablement ens fem certes preguntes: ¿ Quines  eines estan a la nostra disposició per promocionar el nostre portal web o la nostra botiga virtual?. Estan al nostre abast ?.

3 – Potenciació de les Vendes i Fidelització dels clients. És probable que el nostre tipus d’activitat empresarial sigui susceptible de tenir una botiga virtual oberta al públic o bé una eina web per facilitar les compres dels nostres clients.

4 – Estalvi de Costos de gestió. Facilitar i compartir informació, optimitzar la gestió en certs processos i proporcionar eines de comunicació entre els nostres treballadors, delegacions, representants, desplaçats o qualsevol figura interna de la nostra companyia, pot contribuir a una veritable optimització dels costos de gestió empresarials  a més d’una millora en l’eficiència de les nostres accions.

El nostre coneixement del mercat, ens indica que hi ha un important percentatge de petites i mitjanes empreses que desconeixen les veritables opcions i possibilitats que els ofereix aquest potent mitjà o canal anomenat Internet, o bé, coneixedors d’això, no saben o no disposen de mitjans qualificats per dur a terme les oportunes i necessàries adaptacions que ha d’afrontar la seva companyia.
És per tot això que des de Alinea Online ens dirigim a totes aquelles empreses que tinguin inquietuds per adaptar-se a les noves condicions i tendències, que l’evolució del propi mercat ens imposa, oferint la nostra voluntat de col laboració per perseguir conjuntament, dos principals objectius:

– Potenciar les vendes.
– Optimitzar els costos.

Categorías:General - Empresa
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: