Inicio > Comercio Electrónico > Alinea Online – Comerç Electrònic – CAT

Alinea Online – Comerç Electrònic – CAT

L’evolució del comerç electrònic a Espanya és indiscutible. En aquests moments constitueix un mercat sòlid i de fort creixement, el 35% d’increment en 2.010, fonamentalment per l’augment del volum de negoci de les petites i mitjanes empreses (pimes), segons un estudi de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, convertint-se en una interessant porta oberta a mercats alternatius que ofereix grans avantatges als consumidors. Tot això, i aprofitant l’actual situació econòmica de crisi fa que les empreses aprofitin aquesta gran oportunitat.

En els actuals temps, ja manera general, podem afirmar que la conducta i comportament de les Botigues Virtuals és molt millor que les botigues convencionals. Si a això li sumem una millor accessibilitat des del punt de vista d’inversió i costos d’explotació, les Botigues Virtuals es converteixen en una atractiva i molt interessant aposta empresarial.

Alinea Online, amb l’objectiu de proporcionar i facilitar una solució adequada a cadascuna de les diferents necessitats i característiques del client, segmentem nostra oferta basant-se, en la naturalesa del comerç electrònic, la seva tecnologia i el perfil i necessitats del client.

 Per això els convidem a que ens consultin per les nostres solucions de comerç electrònic, des de Botigues Virtuals dirigides a consumidor final, administrables des del propi entorn web, o integrables amb el sistema de gestió – ERP del client, fins plataformes de venda web per facilitar la comunicació i la transacció comercial, és a dir, les comandes dels clients de l’empresa.

Categorías:Comercio Electrónico
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: